hoppträning - bana


Gamla bilder från en gammal träning.

Idag har jag varit i stallet och pysslat med sötponnyn Jack, det var väldigt folktomt och så - vilket var jätteskönt. Kunde bara stå och rykta och gosa med honom utan att det kom andra och störde...

Igår red jag Emma, det gick jättebra! Vi hoppade en liten bana och så, hon var väldigt lugn. Hon har varit det på sistone, inte taggat till sådär som hon brukar, vilket både är bra och dåligt. I alla fall, det blev fel galopp efter nästan vartenda hinder och det var väl det som sinkade hela ritten... Annars var jag jättenöjd! Hoppade tillslut två hinder, ett rättuppstående och en oxer på 95 cm, och vi gled över. Det går lättare och lättare att sitta bra i hennes språng nu!
Vi fick hoppa oxern en gång till på slutet, och Emma tar i allt hon har över den, och drar samtidigt ner huvudet så tyglarna åker ur händerna på mig, och då piper jag IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH vilket får alla att börja skratta åt mig, hahahah. Måste sett liiiite kul ut.

Imorn blir det Globen! Jättenice.
Hoppas ni har haft en bra dag.

gule gunnar!













YES. Hej ny favoritdressyrponny?
Det gick jättebra idag! Han fick bara "lite" flipp när vi skulle börja trava fram och springer som en.. Gnu. Buffel. Say what, men sprang gjorde han i alla fall och det var väl mest det vi tränade på idag - att han ska ta det lugnt. Dessutom ställningen! Är skitnöjd med honom, galoppen blir ju som den blir men vad ska jag ärligt talat göra när han välter in och vägrar, TOTALVÄGRAR, gå ut på voltspåret?

Äsch då, sötnötponny det där är!

fina ponnieeee



Igår var det hoppträning då, för Anette. Våran start i Clear Rounden gick jättebra - den har jag inte hunnit skriva om - men jag trillade av för ett stopp på framhoppningen, annars tog vi oss runt felfritt! Även träningen därefter, dock sprang min häst som om hon blev jagad av ett strykjärn, haha!
Igår då. Jo, vi hade en dag då vi sammarbetade, hon och jag. Ganska mycket i alla fall. Hon blev inte stark och inte för springig, helt jättetoppen!

Nu ska jag göra mig iordning, ska rida min nye dressyrponny... Gulding! :D

checka

http://muwisthebest.blogg.se/2010/november/hilf-mir-fliegen-jag-kommer-aldrig-sluta-att.html

Nu åker jag och rider min Emsipemsi. Kraum!

favorit i repris


RSS 2.0