the things I'd never say



-

Noa: Hur länge har du ridit?

Svar: Åtta år nu till hösten. Alla de åren på Vällingby, väldigt kul med tanke på att det nu äntligen går uppåt! :D


-

Dana: Kommer du byta header och fixa lite på bloggen, eller ska det se ut såhär för evigt?

Svar: Haha, jadu. Självklart kommer det en ny header här om ett tag, det blir ett ihopplock av bilder på ponnies. Så mycket kan jag i alla fall avslöja. Det blir ingenting stort av det, men det räcker i alla fall en liten bit. :D

GRÄNNA! ♥


järvsö 2010

varnar för ful sits, hemska händer och en knas ponny;











3 days event
















kan bara berätta att jag klappar henne på halsen på näst sista bilden, så kom inte med klagomål på min sits tack :D

det gick ju sådär under 3daysevent. under dressyren blev hon spänd av transporten och jag red som en kratta. hoppningen gick toppen, hon vart finis :D och terrängen trilla jag av och fick massa straff, trevligt va? :)

snart kommer bilder från järvsö också, hih.

they say memories are golden

Vid den här tiden förra veckan satt jag till häst ute i de Småländska skogarna, kanske var vi påväg tillbaka för att rykta hästarna och sedan släppa ut dem i hagen. Det var inte alls länge sedan, och armarna bara längtar efter att få fortsätta rykta och bära sadlar. Det är verkligen en sak i livet jag saknar.
   Somrarna i gränna.


grännabebisarna



Asmer och Delicato - saknar massa!


tusen tack!

Har redan fått många mejl från nyfikna 'läsare' (kan man kalla er det än) som vill se bilder, videos, ja allt. Än så länge hänvisar jag er till www.muwisthebest.blogg.se där ni kan gå tillbaka i arkiven och se på bilder.

Tack för ett stöd, puss!

Svar på kommentar

Fråga från Molli: Trevligt med en ny hästblogg! Hur kom du på namnet? Väldigt coolt.

Svar: Tack så mycket! Namnet trippelbarr dök bara upp i mitt huvud, det är käckt och ganska coolt och därför tyckte jag att det skulle passa till en blogg som denna!

(såfort jag kommer hem ska ni få se några bilder ifrån uppvisningen på järvsö, som jag har gjort mitt bästa för att redigera då de är så mörka...)


RSS 2.0