välkommen till trippelbarr.blogg.se!

Efter en lång vår av tänkande - ska jag lägga upp allt på www.muwisthebest.blogg.se, eller ska jag ha en hästbaserad blogg och en annan om mitt liv? - kom jag fram till att trippelbarr skulle få startas upp. Egentligen har den bloggen legat och vilat ett tag - en gång för länge sedan var den faktiskt en helt fungerande hästblogg.

Så. Nu är det dags igen. Kan börja med att presentera mig lite kort - Jag heter Amalia, är 13 år och har ridit sedan jag var fem, alltså i 8 år. Jag har alltid ridit på samma ridskola, Vällingby Ridcenter vid Grimstaskogarna, och det är där jag har vuxit upp med hästarna och ridlärarna. Jag är en piggelin tjej, nästan lite överhyper ibland, som tillbringar den mesta tiden med skolböcker framför näsan då jag är väldigt ambitiös.
   Jag rider två gånger i veckan, en gång på måndagar (nu lördagar) i en vanlig dressyrgrupp. Då rider jag en ponny som heter Musse, musblack och med väldigt mycket egen vilja. Det går framåt för oss två, men dressyren är faktiskt inte min starkaste sida.
   På onsdagarna är det dags för hoppning, och då rider jag i stallets underbaraste, gulligaste hoppspecial. Alla känner alla, och vi är ett glatt team som ofta skämtar och har det kul. Där rider jag en utav stallets finaste hopphästar, Emma, som jag förhoppningsvis ska börja tävla till hösten. Eftersom att ridskolan är så dressyrinriktad har vi hoppryttare hamnat i underläge, och det är inte förens nu som vi har börjat höras och synas lite mer... För de som vill veta är jag en utav de två som har ridit i ponnyhoppspecialen längst. Lite värt att fira faktiskt :D

Har ni frågor, om allt möjligt som berör hästar, ska ni inte tveka att fråga!

RSS 2.0